Επιστροφές Προϊόντων

Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών για τα προϊόντα που επιλέγουν από την «AERIKO IKE», προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα ή την έκδοση πιστωτικού.

Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδοθεί πιστωτικό, η έκδοση πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσής του στην εταιρία, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι παρακάτω Όροι Επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή ενός προϊόντος λόγω αλλαγής μεγέθους προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανταλλαγή με άλλα, επιβαρύνουν το πελάτη. Σε περίπτωση επιστροφής με σκοπό την έκδοση πιστωτικού (επιστροφή χρημάτων), τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη. Τα προϊόντα αλλάζονται ή επιστρέφονται με ΕΛΤΑ courier ή Speedex Courier με χρέωση 3,00€ για κάθε διαδρομή του δέματος.

Διατηρούμε το δικαίωμα να επιστρέψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής που αναγράφονται παρακάτω.

Διαδικασία Επιστροφής

Επικοινωνείτε με email στο [email protected]r ή στο τηλέφωνο: (+30) 2310 939001 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής που βρίσκεται στο δέμα της αποστολής σας. Αν δεν το έχετε παραλάβει, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Όροι Επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας.

Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.

Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς και λερώματα και κατάλληλα για επαναπώληση.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους, καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.

Εφόσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων, η «AERIKO IKE» διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.

Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνση που αναγράφεται στο δελτίο επιστροφής, καθώς η «AERIKO IKE» ως παραλήπτης αδυνατεί να αναζητήσει το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική.
Διατηρείτε την ευθύνη να φτάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα στη «AERIKO IKE», γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επιλέξετε υπηρεσία ταχυμεταφορών.

Η «AERIKO IKE» δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.